Tanssi

Als u op zoek bent naar een uniek en fantasierijk, sprookjesachtig servies, dan is Iittala Tanssi precies wat u zoekt. Op dit servies siert het patroon Tanssi (dans) waarin de magische wereld die kunstenaar Klaus Haapaniemi voor Iittala heeft geschapen, visueel wordt voortgezet. Het patroon zit vol kleurige bewoners van een mystiek woud. Elk bord, ieder kopje en elke schotel of schaal toont een nieuw stukje fantasie van een sprookjeswereld. Wilt u wegdromen en genieten tijdens het ontbijt, de lunch of tijdens een uitgebreid gedekte dinertafel? Op deze pagina vindt u de collectie Tanssi van Iittala. Koop hier voor scherpe prijzen uw meest sprookjesachtige en fantasierijke servies! Met de Iittala Tanssi collectie is geen enkele maaltijd nog saai. Vorm uw eigen unieke verhaal met de kleurige bewoners op uw servies.

Inspiratie Klaus Haapaniemi

Voor het design werd de ontwerper Klaas Haapaniemi geïnspireerd door de Tsjechische opera. Tanssi betekent dans en het servies is ontworpen voor de Finse Nationale Opera. Het gehele Iittala Tanssi servies vertelt het verhaal van de opera ‘Het sluwe vosje’. Dit is een van oorsprong Tsjechische opera over het samenkomen van de dieren in het woud en de mensenwereld. Het ziet er prachtig sprookjesachtig uit en de details zullen blijven verbazen. De zeer tot de verbeelding sprekende illustraties van Klaas Haapaniemi zijn in de hele wereld geliefd en zijn werk is in vele onafhankelijke publicaties verschenen. Zijn stijl en tekeningen zijn fantasierijk en sprookjesachtig. En precies dat komt helemaal terug in het servies Iittala Tanssi. Zijn fantasiewereld is voor iedereen begrijpelijk en spreekt mensen over de hele wereld aan. Een herkenbare stijl die tegelijk persoonlijk en universeel is.

Het gebruik van Iittala Tanssi

Alle serviezen van Iittala zijn gemaakt van Vitro porselein. Dit is porselein dat op een extra hoge temperatuur is afgebakken. Dit zorgt ervoor dat het Iittala Tanssi servies probleemloos in de vaatwasser, oven, magnetron en vriezer in, het is ontzettend sterk en ovenvast.

Online bestellen

Houdt u ook zo van dit Scandinavische Tanssi servies van Iittala? Bestel dan direct dit prachtige Ittala design servies en laat uw fantasie de vrije loop met Tanssi. Boven de € 30,- betaald u al geen verzendkosten meer.