Taika rood

Decor door Klaus Haapaniemi 2007; Vorm door Heikki Orvola 2006

Taika rood is een seizoensproduct. Dit wordt eenmaal per jaar geproduceerd en is beschikbaar vanaf October t/m eind December. 
Taika, Fins voor ‘magie’, geeft u keuze uit kleurige, betoverende serviesdelen. De illustraties van Haapaniemi vormen een inspiratie voor fantasie en verhalen. Langzaam wordt de betekenis van dit fascinerende, magische decor duidelijk voor de kijker.  

Taika rood servies

Het magische Taika rood servies wordt slechts eenmaal per jaar geproduceerd. Het servies in rood is verkrijgbaar vanaf Oktober t/m eind December. Bent u op zoek naar een betoverend servies in het rood? Grote kans dat u het Taika Rood servies prachtig zult vinden. Wist u dat Taika Fins is voor magie? De magische illustraties van Haapaniemi vormen een inspiratie voor fantasie en verhalen. Het Taika Rood servies is een echte sfeermaker voor op de eettafel en prachtige decoratie in uw servieskast. De producten van de Taika rood serie vindt u hieronder.

Rood servies

Wanneer u op zoek bent naar rood servies is het servies van Taika uitermate geschikt. Taika betekend in het Fins magie en de producten doen hun naam eer aan. De magische illustraties van Haapaniemi die weergegeven worden op het servies in het rood wormen een inspiratie voor fantasie en verhalen. Wanneer je langer naar dit rood servies kijkt wordt de betekenis van dit fascinerende, magische decor steeds duidelijker. Klaus Haapiemi zijn gedachten achter het rood servies van Taika is als volgt: “Ik wil dat mensen hun eigen dagelijkse wereld creëren. Ik hoop dat Iittala’s Taika de persoonlijke fantasie van mensen prikkelt en hen verleidt tot het verzinnen van hun eigen verhalen.” Een mooi rood servies voor op tafel tijdens een sfeervol diner, maar ook prachtig als decoratie in uw servieskast.

Verkrijgbaarheid rood servies

Het Taika rood servies is een echt seizoensproduct. Dit prachtig rood servies wordt slechts eenmaal per jaar geproduceerd. De producten zijn beschikbaar vanaf Oktober t/m eind December. De Taika producten zijn goed te combineren met de andere producten uit de Iitala collectie.

Bestel direct uw Taika rood servies

Bent u betoverd door het fascinerende en magische decor van Klaus Haapiemi? Het prachtige servies in het rood bestelt u simpel en snel bij Scandinavisch Kado. Uitermate geschikt als uniek en speciaal cadeau. U kunt uw bestelling als cadeau laten verzenden. De levertijd is 1 a 2 dagen en wanneer u voor €30,- of meer besteld betaalt u geen verzendkosten. Heeft u vragen en/of opmerkingen over de producten? U kunt altijd contact met ons opnemen. Scandinavisch kado helpt u graag verder.