Paratiisi servies Arabia

Paratiisi servies Arabia

Het Arabia Paratiisi servies werd in 1970 geïntroduceerd. Het meest geliefde patroon van Arabia met succes te danken aan het briljant ontworpen motief dat grafische tekeningen met rijke kleuren combineert.

Op zoek naar items van het prachtige Paratiisi servies Arabia? Items van dit tijdloze design zijn verkrijgbaar in onze webshop. Het Paratissi Arabia servies is nog altijd 1 van de meest populaire serviezen en heeft al vele prestigieuze prijzen in ontvangst genomen. Wist u dat Paratiisi in het Fins paradijs betekend? Een passende naam voor het Arabia servies van Paratiise als je kijkt naar zijn prachtig heldere kleuren en vormen; paradijselijk mooi! Onze collectie Paratiisi Arabia vindt u hieronder.

Arabia Paratiisi servies

Het Arabia Paratiisi servies werd in 1970 geïntroduceerd door Arabia. Van origine waren de vormen van de schalen in borden van deze collectie ovaal. Het Arabia Paratiisi servies was slechts 4 jaar in productie. In 1987 nam Arabia de Paratiisi collectie opnieuw in productie. Er werd besloten de vorm van het dinerbord te wijzigen naar rond. Het servies Paratiisi by Arabia heeft zich door de jaren heen ontwikkeld tot meest geliefde patroon van Arabia. Het tijdloze design heeft al vele prestigieuze prijzen in ontvangst mogen nemen. Arabia heeft met de naam Paratiisi een passende naam gevonden. Paratiisi betekend in het Fins paradijs. De heldere kleuren en vormen geven het servies een paradijselijke uitstraling. Geen wonder dat het Arabia Paratiisi servies nog altijd 1 van de populairste is. Het servies laat zich goed combineren met Teema wit, zwart en blauw.

Bestel direct uw Arabia Paratiisi servies

Bent u net als vele verliefd geworden op de prachtige designs van het Arabia Paratiisi servies? Het populaire servies met tijdloos design bestelt u simpel en snel bij Scandinavisch Kado. Na bestelling heeft u de producten binnen 1 a 2 dagen in huis. Besteld u voor €30,- of meer, dan hoeft u geen verzendkosten te betalen. Uitermate geschikt als uniek en speciaal cadeau. Heeft u vragen en/of opmerkingen over de Paratissi by Arabia producten? U kunt altijd contact met ons opnemen. Scandinavisch kado helpt u graag verder.