Iittala Origo Servies

Iitali Origo servies

Design: Alfredo Häberli 1999

De kracht van Iittala Origo zit in de eindeloze combinatiemogelijkheden van de schalen, bekers en borden. Alle items zijn multifunctioneel. Daarnaast is Iittala Origo makkelijk te combineren met andere iittala series en de eenvoudige vorm maakt de serie tot een perfect voorbeeld van tijdloos design.

Wanneer u op zoek bent naar een makkelijk te combineren servies met tijdloos design is het Iitala Origo servies echt iets voor u! Origo servies is ontworpen door designer Alfredo häberli voor Iitala in 1999. De opvallende, kleurrijke strepen van de Iittala Origo serie verschenen tot nu toe in negen verschillende kleursamenstellingen en combineert perfect met andere Iitala series. Fleur uw servies op met de prachtige en kleurrijk gestreepte producten van het Iitali Origo servies!

Iitali Origo servies

In 1999 ontwierp designer Alfredo Häberli het Origo servies voor Iitala. De opvallende, kleurrijke strepen van de Iittala Origo serie verschenen tot nu toe in negen verschillende kleursamenstellingen. Dit Internationale succesverhaal startte van origine echter ironisch genoeg niet met strepen. Designer Alfredo Háberli had het idee een wit, stapelbaar en multifunctioneel serviesgoed voor alledaags gebruik te ontwerpen. De welkbekende Strepen waren alleen terug te vinden op de kleine eierdop. Het streepje bleek een enorme hit! Omdat dit streepje zo goed aansloeg, werd snel besloten de Iittala Origo lijn uit te breiden met drie maten schalen en een beker. Het idee voor de strepen kreeg Alfredo toen hij vanuit een vliegtuig een prachtige regenboog zag. Sommige kleuren komen en gaan, zoals de seizoenskleur rood, maar het oranje gekleurde Iittala Origo heeft na meer dan 10 jaar nog steeds een vaste plaats binnen de Iittala collectie. Het Iittala Origo servies is makkelijk te combineren met andere Iittala series. In 2013 wordt de Iittala Origo servies serie uitgebreid met een nieuwe drinkbeker, die wat groter is dan de bestaande en bovendien een nieuw oor heeft meegekregen. De nieuwe beker, met een inhoud van 0,4 ltr, is niet alleen verkrijgbaar in de nieuwe, groene kleur, maar ook in de andere basiskleuren Oranje en Beige.

Bestellen Iitala Origo servies

Het Iitala Origo servies bestelt u simpel en snel bij Scandinavisch kado. U heeft uw bestelling binnen 1 a 2 dagen in huis. Wanneer uw bestelling hoger is dan €30,- betaald u geen verzendkosten. Wij bieden u ook de mogelijkheid de bestelling als cadeau te versturen!