Iittala Servies

Over de vorm, functie en kwaliteit van het servies van iittala is nagedacht. Het servies heeft een achterliggende gedachte. Het zijn tijdloze en functionele voorwerpen waar u dag in dag uit, en generaties lang gebruik van maakt en houdt. Alle Iittala servies onderdelen kunnen veilig in de oven, vaatwasser en magnetron, en ze zijn overal in huis multifunctioneel. Iittala serviezen zijn ontworpen om te combineren. Servies van iittala is strak vormgegeven. Teema servies is verkrijgbaar in wit maar ook in andere kleuren. De nieuwe kleur voor 2013 is Celadon (groen). Daarnaast is er het Origo servies dat bekend is om het streepjespatroon. In 2013 verkrijgbaar in een nieuwe kleur: Origo groen. En heeft u liever een fraai gedecoreerd servies van Iittala dan is er het Taika servies.

In 2012 kwam het servies Sarjaton uit. Wat ronder van vorm met zachte pasteltinten en subtiele patronen. Gevormd door traditie, gemaakt voor nu. 

Iittala servies is ontworpen voor de steeds veranderende behoeften van het moderne dagelijks leven, en het is ontworpen voor de eindeloze mogelijkheden die het leven te bieden heeft. Iittala servies is gemaakt van vitro-porselein.