Iittala Kivi windlicht 60 mm

Bent u op zoek naar prachtig windlicht van Iittala kivi? Bij Scandinavisch Kado vindt u een ruim aanbod aan verschillende kleuren Iittala windlicht. Echt Scandinavisch licht. Deze kleine, kleurige juweeltjes van licht zijn het resultaat van de grondige kennis die IIittala heeft van gekleurd glas. Door de kleuren en de dikte van het glas lijkt de vlam nog meer te glinsteren en komt de gloed nog mooier uit. De Iittala kivi windlichtjes zijn er is van helder glas en matte witte kleuren tot aan watergroene, turquoise en rode Iittala windlichten. Geef uw ruimte een fijne sfeer met de sfeervolle Iittala kivi windlichtjes. Bekijk alle beschikbare kleuren Iittala windlicht hieronder.

Bijzondere momenten

De Iittala kivi windlichten zijn ontworpen door Heikki Orvola (1988). U heeft keuze uit een groot spectrum aan kleuren en kunt uw eigen combinatie voor elk seizoen en elke gelegenheid samenstellen. Kivi is mooi in zijn eentje of in een groep. Met kivi heeft Heikki Orvola iets ontworpen dat een alledaags moment kan omtoveren in iets bijzonders. Doop in een handomdraai uw ruimte om in een afwisselend kleurenspel. Combineer kleuren windlicht en creëer een waar kleurspektakel. Het Iittala kivi windlicht is inmiddels uitgegroeid tot een van de bekendste stukken uit de collectie van Iittala en een gewild verzamelobject.

Bij Scandinavisch Kado vindt u natuurlijke en verrassende kleuren Iittala windlicht van 60 mm. Iittala kivi windlicht bestelt u bij Scandinavisch Kado, omdat wij u het verhaal achter alle producten kunnen toelichten. Mocht u vragen hebben over producten in onze webshop? Laat het gerust weten en stel ons uw vraag. We helpen u graag aan een antwoord!

Ontwerper Heikki Orvola

Professor Heikki Orvola werd in 1943 geboren in Helsinki, Finland. Hij is één van de drijvende krachten achter Fins design. Hij werkt met glas, keramiek, textiel en metaal. Orvola past diverse materialen toe voor een zuivere kunstzinnige expressie. Tijdens zijn carrière als designer heeft hij talrijke prijzen en onderscheidingen gekregen, zoals de Kaj Franck-prijs in 1998.

Kivi windlicht bestellen

Deze minimalistische windlichten zijn een juweel in ieder interieur. Het dikke glas maakt dat uw lichtje extra mooi schittert. Een prachtig geschenk, ongeacht het seizoen of de gelegenheid. Verkrijgbaar in maar liefst 15 kleuren! Bestel direct op Scandinavisch Kado!