Iittala Bestek

Zonder uitzondering past Iittala bestek bij zowel formele gelegenheden als bij dagelijkse maaltijden. Het is een plezier om te gebruiken. De kracht van het bestek is dat het een koel en eeuwig eigentijds accent aan elke maaltijd geeft. Al het iittala bestek is van RVS (roestvrijstaal) en heeft de markering 18/10.   Bekijk hieronder alle Ittala besteksets

De kwaliteiten van Iittala bestek

Het Citterio bestek van iittala heeft een nonchalante, informele aantrekkingskracht en evenwichtige proporties. Citterio bestek zorgt op elke tafel voor stijl en gratie. Artik bestek vertegenwoordigt subtiel design op zijn puurst. De eenvoudige vorm wordt in evenwicht gehouden door de sensuele ovale handgrepen en de intrigerende diagonale vorktanden. Elk stuk is gesmeed uit RVS en heeft zo een stevigheid en gewicht die u bij elke hap een gevoel van harmonie en kwaliteit geeft.

Artik Bestek

Artik bestek vertegenwoordigt subtiel design op zijn puurst. De eenvoudige vorm wordt in evenwicht gehouden door de sensuele ovale handgrepen en de intrigerende diagonale vorktanden. Elk stuk is gesmeed uit RVS en heeft zo een stevigheid en gewicht die u bij elk hapje een gevoel van harmonie en kwaliteit geeft.

Piano bestek Ittala

Het Piano bestek van Iittala heeft natuurlijk aanvoelende handgrepen en de aantrekkelijke rondingen maken dit hedendaagse bestek net zo aantrekkelijk om vast te houden als om te zien. De roestvrijstalen slavork en -lepel hebben comfortabele houten handgrepen, waardoor ze prettig uitgebalanceerd zijn. Ondanks het unieke design staat het vele combinaties met een grote verscheidenheid aan kommen en schalen toe.

Mango bestek Ittala

Mango bestek van iittala heeft het zachtvloeiende, ronde design in mat geborsteld roestvrijstaal in de vorm van een mango. De ontwerpster Nanny Stilll werd geïnspireerd tijdens een reis naar India. Wanneer u het Mango bestek vasthoudt, voelt dit door de vorm en het oppervlak direct natuurlijk aan.

Bestel direct Iittala bestek

Voor een compleet gedekte tafel bestelt u bij ons uw nieuwe Iittala bestek. Bij Scandinavisch Kado vindt u wat u zoekt! Als cadeau of voor uzelf, wij helpen u eraan.