Iittala Festivo - kaarsenhouder

Iitalla Festivo kandelaar

Design: Timo Sarpaneva 1966

De prachtige Festivo kandelaar van Iitalla is stjilvol en kan gebruikt worden in sfeervolle of feestelijke setting. De Iitalla kandelaar werd in 1966 ontworpen door Timo Sarpeneva en is een moderne Finse klassieker van Iitalla.

Bent u op zoek naar een unieke kandelaar als sfeervol en/of feestelijk item? Dan kiest u voor de Iitalla Festivo kandelaar. Deze moderne Finse klassieker van Iitala heeft naast een prachtig design ook een roestvrij stalen binnenkant waardoor de Iitala kandelaar niet te heet wordt. Deze kandelaar met unieke uitstraling is daarnaast verkrijgbaar in 8 verschillende maten. Hierdoor kunt u zelf de ideale combinatie maken geheel naar eigen wens. Kies voor een stijlvolle setting op het dressoir of een sfeervolle samenstelling op de eettafel. De Iitala Festivo kalender vindt u hieronder.

Iitala Festivo kandelaar

In 1966 werd de prachtige Iitala Festivo kandelaar ontworpen door Timo Sapaneva. Het verhaal gaat dat de designer de Festivo kandelaar oorspronkelijk als wijnglas voor zichzelf ontwikkelde. Hij was opzoek naar een design waar een gehele fles wijn in paste. Toen de glazen waren ontworpen en ze los van de kelk in de fabriek stonden, werd het idee geboren om ze als kandelaar te gebruiken. Zo ontstond het prototype ban een nieuwe klassieker; de Iitala Festivo kandelaar. De glazen Iitala Festivo kandelaar is verkrijgbaar in 8 maten en heeft naast zijn prachtige uitstraling ook een praktische functie. De kandelaar bevat een roestvrij stalen binnenkant die voorkomt dat de Iitala kandelaar te heet wordt. Ideaal wanneer u de kaarsen wilt verplaatsen of op tafel heeft staan tijdens een gezellig diner. Praktisch, prachtig en veilig.

Bestel direct uw Iitala Festivo kandelaar

De unieke Iitala Festivo kandelaar bestelt u simpel en snel bij Scandinavisch Kado. De bestelling ontvangt u binnen 1 a 2 dagen thuis en wanneer u voor meer dan €30,- besteld betaald u geen verzendkosten. Uitermate geschikt als uniek en speciaal cadeau. Heeft u vragen en/of opmerkingen over de producten? U kunt altijd contact met ons opnemen. Wij helpen u graag verder.