Kado-webwinkel in Scandinavisch design van Vipp, Iittala en Kay Bojesen

Welkom op de site van Scandinavisch Kado, specialist in Scandinavisch design van Iittala, Vipp, en Kay Bojesen.

Scandinavischkado.nl is onderdeel van La Cuisine.

Heeft u vragen of is iets niet duidelijk? Bekijkt u dan onze veel gestelde vragen of neemt u contact met ons op:
tel : +31(0)546 622551 (bij geen gehoor kunt u ook mobiel bellen met bellen met Martijn 06-22910265 of Dagmar 06-23361551) of email naar info@scandinavischkado.nl  

iittala online kopen? Scandinavischkado.nl is de specialist!

Het Finse Iittala, begonnen in 1881 als glasfabriek, verovert met vooraanstaand en tijdloos design de wereld. Iittala's rijke historie, toewijding aan vakmanschap en keuze voor ontwerpers met een visie leggen de basis voor een assortiment unieke producten, die gemaakt zijn om het dagelijkse leven van mensen te verrijken. Niet zomaar mooie objecten, maar blijvend, onderscheidend, combineerbaar en multifunctioneel design dat de zintuigen prikkelt en tegelijk praktisch is. 

Iittala is een merk dat als belangrijkste waarden  schoonheid en functionaliteit heeft. Deze woonaccessoires zijn duurzaam en moeten lang mee gaan. Het merk met als ontwerpers Kaj Franck en Alvar Aalto blijft keer op keer unieke producten ontwerpen en ontwikkelen waardoor het merk Iittala relevant blijft door de tijd heen. 

De Vipp-afvalemmer is gecreëerd door de Deen Holger Nielsen in 1939 en was aanvankelijk bedoeld voor de kapsalon van zijn vrouw Marie, die een praktische afvalemmer nodig had. De Vipp-pedaalemmer was gelanceerd en begon aan een steile opmars dankzij de Deense ziekenhuizen die de afvalemmer verkozen omwille van zijn stevigheid en prakische aspecten.

Sinds 1939 is alleen het deksel gewijzigd. De materialen zijn nog steeds roestvrij staal en rubber. Elke afvalemmer bestaat uit 42 onderdelen die met de hand worden geassembleerd.
De originele afvalemmer wordt vandaag aangevuld door een groot assortiment nieuwe producten voor badkamer en keuken.

Het Vipp-DNA is vereeuwigd door het designbureau Vipp dat een klare lijn in de hele collectie introduceerde.

Voordelen Scandinavisch Kado

  • Geen verzendkosten boven € 30,-
  • Levering 1 tot 2 dagen met PostNL
  • Mogelijkheid om als cadeau te verzenden
  • Veilig betalen met iDeal, Visa, MasterCard en Maestro